• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Jylland

Stor erfaring er garanti for godt håndværk

Slidte trægulve er ærgerlige at se på, hvilket du sikkert selv har erfaret. Derfor kan en gulvafhøvling være med til at give træet helt nyt liv og et langt mere indbydende udseende. Det er samtidig en relativt nem og billig måde at renovere sit trægulv i forhold til at lægge et helt nyt gulv. Det bedste resultat får du dog med hjælp fra et professionelt firma med stor erfaring.

GKservice er et anerkendt firma i gulvbranchen med mere end 10 års erfaring og en masse glade kunder. Vi har hjulpet mennesker i hele landet, bl.a. Jylland, med at få afhøvlet og efterbehandlet deres trægulve, så de igen har kunne fremstå som nye. Så hvis du søger hjælp til gulvafhøvling i Jylland, kan du trygt tage kontakt til os.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Veludført gulvarbejde til dine behov

GKservice er et landsdækkende firma, der har specialiseret sig i afhøvling og slibning af trægulve. Vi har stor erfaring fra en lang række af opgaver i hele landet. Så hvis du søger professionel hjælp til gulvafhøvling i Jylland, er vi et oplagt valg.

At gøre brug af GKservice er noget mange andre kunder ikke har fortrudt. Der er nemlig adskillige grunde til at kontakte os, hvis du mangler hjælp til dine gulve:

  • Over 10 års erfaring med afhøvling af trægulve
  • Uddannede gulvfolk med stor ekspertise
  • Professionelt udstyr og materialer i bedste kvalitet
  • Gulvarbejde i høj kvalitet med 3 års garanti

Der er mange fordele ved at kontakte os, hvis du ønsker at give dine trægulve nyt liv og et flottere udseende. Er du i tvivl om, hvad der er den rette løsning for dig og dine gulve, så står vi altid til rådighed med inspiration og gode råd.

Lokale gulvfolk med stor ekspertise

Hos GKservice hjælper vi kunder i hele Danmark. Vi har nemlig lokale afdelinger, hvilket giver os mulighed for hurtigt at starte på opgaver hos vores kunder. Så uanset om du skal bruge hjælp til en opgave i Aarhus, Aalborg, Herning eller andre steder i Jylland, så har vi dygtige folk i nærheden.

Vi sætter stor pris på alle vores kunder – derfor forsøger vi også at yde god service til alle uanset opgave. Når du vælger os, får du gulvafhøvling til en god pris, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Det sikrer dig den bedste løsning og i sidste ende også mere værdi for dine penge.

Få et uforpligtende tilbud

Tilbud på professionelt gulvarbejde

Er du nået frem til, at du skal have udført renoveret dine gulve, så de igen kan se flotte, stærke og sunde ud? GKservice har stor erfaring med gulvafhøvling i Jylland, så kontakter du os, får du et veludført resultat, som vil skabe stor glæde i mange år.

I første omgang er du velkommen til at give os et kald eller skrive til os. Vi fortæller gerne mere om vores tidligere opgaver, og hvad vi kan tilbyde dig. Men du kan naturligvis også få et skræddersyet tilbud til din gulvopgave.