• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Assens

Skal dit gulv renoveres?

Ved daglig brug af et trægulv vil det med tiden blive slidt og miste sin farve og glød. Selvom intentionerne om at holde gulvet pænt og undgå skrammer er gode, er det nærmest uundgåeligt at lave en ridse eller at tabe væske, der giver grimme misfarvninger. Men det er muligt at få dit gulv til at blive pænt og se nyt ud igen.

Med en gulvafhøvling kan eventuelle ridser og misfarvninger fjernes, så gulvet igen kan få en pæn, jævn overflade. GKservice er ekspert inden for gulvrenovering og har i mere end 10 år udført gulvafhøvling og –afslibning. Vi er derfor et trygt valg, der uden problemer kan udføre din gulvafhøvling i Assens.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Gulvmodernisering til dit behov

Med en professionel gulvmand fra GKservice er du sikret den bedste ekspertise til at få dit gulv til at se ud som var det nyt igen. Det er dine behov, der udgør udgangspunktet for gulvrenoveringen, men med vores faglige viden finder vi sammen den mest velegnede løsning til dit gulv. Og det er bare én af fordelene ved at vælge GKservice til din gulvopgave:

  • Uddannede gulvfolk og professionelt udstyr
  • Høj kvalitet og professionel rådgivning
  • En god pris med 3 års garanti på alt arbejde

Alle vores medarbejdere er uddannede og har mange års erfaring med gulvrenovering. De har derfor de nødvendige kompetencer til at anvende vores professionelle slibe- og høvlemaskiner, der bruges til vores opgaver.

Vores kompetente medarbejdere er din garanti for et slutresultat, der opfylder dine ønsker og sikrer den højeste kvalitet, når du skal have udført gulvrenovering i Assens. Og så endda til en fordelagtig pris.

Professionel rådgivning og gulvafhøvling

Hvis du har brug for gulvafhøvling i Assens eller i en anden by på Fyn og ønsker at slippe for bekymringer og uforudsete udgifter, så er GKservice et sikkert valg. Grundet vores landsdækkende gulvservice har vi allerede udført mange renoveringsopgaver i hele landet. Derfor kan vi helt sikkert også hjælpe med at udføre din gulvopgave, så du blot kan glæde dig over resultat og nyde det mange år frem.

Med GKservice som dit professionelle kort på hånden er du ikke kun sikret professionel gulvafhøvling, der er udført til perfektion. Gennem vores arbejde har vi erfaret, at størstedelen af vores kunder har begrænset viden om renovering af trægulve. Er du blandt denne gruppe, skal du ikke fortvivle, for vi deler gerne ud af vores viden og rådgiver, så du får den rette løsning og mest værdi for pengene.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et skræddersyet tilbud

Vi har den nødvendige erfaring og viden til at gøre din gulvdrøm til virkelighed. Så næste gang du har brug for gulvafhøvling i Assens, kan GKservice sørge for god service og professionel rådgivning igennem hele processen.

Har du brug for gulvafhøvling, eller er du i tvivl, om det er den rette behandling til dit gulv? Hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål om gulvrenovering, og du kan altid få et gratis, skræddersyet tilbud på lige netop din opgave.