• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Fyn

Flotte trægulve betyder meget

Elsker du synet af trægulve, hvor træets naturlige årer og struktur er fremhævet på flotteste vis? Det er der mange, der gør – og af god grund. Et flot trægulv har nemlig en utrolig effekt på en boligs overordnede udtryk. På samme måde har et gammelt og slidt trægulv også en negativ effekt, hvilket er ærgerligt, når nu der er en ret nem vej til gulve, der ser ud som nye. Nemlig en gulvafhøvling og –afslibning.

Hvis du har slidte trægulve med ridser eller pletter, så er en afhøvling det oplagte valg, hvis du vil undgå en dyr udgift ved at få lagt et nyt gulv. Med hjælp fra GKservice kan du få gulvafhøvling på Fyn, der udføres af professionelle gulvfolk med over 10 års erfaring. Og med mange glade kunder bag os ved vi, at du også vil få et flot og veludført stykke arbejde.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mange fordele ved GKservice

Et professionelt gulvfirma giver mange fordele for dig som kunde. Hos GKservice er dette nogle af de mange grunde til at vælge os:

  • 10+ års erfaring med gulvafhøvling
  • Professionelle gulvmænd med stor ekspertise
  • Professionelt udstyr og brugbar rådgivning
  • Gulvafhøvling i høj kvalitet og 3 års garanti

Vi går meget op i kvaliteten af vores udførte arbejde. Derfor har vi også mange tilfredse kunder, som anbefaler os til andre eller vender tilbage, når de har nye opgaver, der kræver kompetente folk.

God rådgivning er dog også vigtigt for os. Vi giver gerne vores syn på, hvad dine trægulve har brug for. Både i forhold til afhøvling og afslibning af gulvene, men også den efterfølgende efterbehandling, som giver gulvene ekstra styrke og et flot udseende. Alt dette ser vi som god service og én af mange grunde til at få udført gulvafhøvling på Fyn af os.

Professionel hjælp til alle kunder

Hos GKservice går vi meget op i at hjælpe vores kunder bedst muligt. Udover det veludførte gulvarbejde går vi også meget op i at stå til rådighed for vores kunder, der hvor de befinder sig. Af den grund har vi mange lokale afdelinger, der alle har dygtige gulvfolk med mange års erfaring med gulvafhøvling.

Hvis du skal have udført gulvafhøvling et sted på Fyn, så har vi mandskabet, der kan levere varen. Det gælder både i Odense, Svendborg og resten af Danmark. Sammen finder vi den rette løsning til dit behov, som du får til en god pris.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Gulvafhøvling til en god pris

Skal du have udført gulvafhøvling på Fyn af et professionelt gulvfirma, så kan du trygt kontakte GKservice. Det siger vi, da vi mener, at vores store erfaring og ekspertise inden for afhøvling af trægulve er din garanti for godt håndværk, der samtidig er flot og holdbart.

Giv os et kald eller send en mail, hvis du ønsker at høre mere om os, og hvordan vi kan hjælpe dig med at få flotte trægulve. Vi kan også sammensætte et rigtig godt tilbud til dig, der er tilpasset til dine konkrete ønsker og behov – så får du også mest værdi for pengene.