• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Faaborg

Veludført gulvafhøvling til dit trægulv

Hvis dit trægulv er ved at være slidt efter mange års dagligt brug, er der stor sandsynlighed for, at det har mistet sin pæne overflade. Af den grund er din boligs udtryk måske heller ikke så indbydende længere, som dengang gulvet var helt nyt.

Men der er mulighed for at få et pænt trægulv igen. Også selvom det har fået en grim misfarvning og et par dybe hakker eller ridser. Med professionel assistance fra en erfaren gulvmand kan en gulvafhøvling været svaret på dit ønske om et gulv, der ser pænt og indbydende ud igen.

GKservice er ekspert i gulvrenovering, så har du brug for hjælp til en gulvafhøvling i Faaborg, er vi et rigtig godt valg. I over 10 år har vi udført gulvafhøvling og -afslibning for kunder i hele landet, så vi garanterer, at dit gulv er i de bedste hænder hos os.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Hvorfor vælge et professionelt firma?

En professionel gulvmand har stor viden og erfaring med renovering af trægulve. Sammen med dine gulvønsker danner den ekspertise udgangspunktet for renoveringen af dit gulv, når du vælger et samarbejde med GKservice. Det er din garanti for, at du får et færdigt resultat, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten af det udførte håndværk eller de anvendte materialer. Men der er flere andre fordele ved at få et professionelt firma til at udføre din gulvrenovering i Faaborg:

  • Færre bekymringer og uforudsete problemer
  • Professionel rådgivning under hele processen
  • Erfarne gulvfolk med professionelt udstyr
  • Større sikkerhed og tryghed for godt håndværk
  • En fast pris med 3 års garanti på det udførte arbejde

Hos GKservice har vi gennem vores mange udførte opgaver erfaret, at ikke to gulve kræver den samme behandling. Det betyder, at vi ikke benytter os af standardløsninger eller -priser. Du betaler udelukkende for de ydelser du får, og det er endda til en konkurrencedygtig pris, der er inklusive tre års garanti på vores udførte arbejde.

Professionel rådgivning i Faaborg

Hos GKservice udfører vi gulvafhøvling i højeste kvalitet i hele landet i kraft af vores landsdækkende gulvservice. Vores dygtige folk er til rådighed i hele Danmark, hvilket er en klar fordel for dig og alle andre.

GKservice er dog mere end blot gulvafhøvling og -afslibning. Professionel rådgivning er for vores medarbejdere en lige så vigtig del af arbejdet som at levere flotte, nyslebne gulve. Så hvis du har brug for kompetent rådgivning og veludførte gulvafhøvlinger, er GKservice et klogt valg, uanset om du skal have udført en gulvafhøvling i Faaborg eller et andet sted i det fynske.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis, tilpasset tilbud

Har du bestemt dig for, at dit trægulv skal have udført en gulvafhøvling? Eller har du spørgsmål, du gerne vil have svar på først?

Hos GKservice sidder vi klar til at hjælpe dig. Vi udfylder gerne rollerne som sparringspartner eller rådgiver, når det gælder valg af behandling til dit gulv. Så skynd dig at kontakte os, så vi sammen kan afklare, hvilken behandling, der er den bedste til dit gulv. Hos os kan du få et skræddersyet tilbud på gulvafhøvling i Faaborg.