• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Fredericia

Den nemme vej til et flot trægulv

Har dit trægulv grimme pletter eller store ridser? Eller er det bare godt og grundigt slidt efter mange års brug? Hvis du tænker tilbage på den gang, hvor dit gulv så flot og indbydende ud, ja så er det da på tide at få gjort noget ved gulvet, så det igen kan tilføre noget godt til dit hjem.

Med gulvarbejde fra GKservice kan du på kort tid få et flot trægulv, der ser ud som var det spritnyt. Vi tilbyder gulvafhøvling i Fredericia, der udføres af kompetente gulvfolk med mere end 10 års erfaring fra branchen. Hvis du ønsker sikkerhed for gulvarbejde i høj kvalitet, kan du trygt vælge os til opgaven – det har mange andre kunder gjort med stor tilfredshed til følge.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Høj kvalitet til en god pris

Stor erfaring, specialiserede kompetencer og et højt serviceniveau. Det er nogle af de fordele, der er ved at vælge GKservice til renoveringen af dine gulve. Men der også andre grunde til at vælge os:

  • Gulvarbejde i høj kvalitet med 3 års garanti
  • 10+ års erfaring med slibning af trægulve
  • Dygtige gulvfolk med professionelt udstyr
  • Gulvydelser, der er tilpasset til dine behov

Hos GKservice har vi mange dygtige medarbejdere, der bidrager med hårdt arbejde og værdifuld viden til vores kunder og deres gulvprojekter. Vi har mandskab i hele Jylland og resten af Danmark, der hurtigt kan træde til, når der er brug for professionel gulvafhøvling og -afslibning.

Hvis du skal have udført gulvafhøvling i Fredericia, er vi et både trygt og sikkert valg, som du vil få stor glæde og værdi af. Vores priser er ikke høje, men det er kvaliteten af vores arbejde derimod.

Få mest muligt ud af dit nye gulv

Hvis det er vigtigt for dig, at dit nybehandlede trægulv holder længst muligt, så er det vigtigt at passe godt på det. Det er dog ikke alle, der ved, hvordan gør netop dette. Men der kan vi heldigvis byde ind med gode råd og kyndig vejledning.

Hos GKservice går vi meget op i at hjælpe vores kunder med at få det meste ud af deres gulv. Derfor kan vi fortælle dig en masse om, hvordan du vasker og vedligeholder dit gulv på bedste vis. Og inden vi når dertil, kan vi også give dig inspiration til valget af efterbehandling til dit gulv, så det matcher dine ønsker og behov. Alt dette er med til at give dig mere værdi for pengene, når du investerer i professionelt gulvarbejde fra os.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal du have professionelt gulvarbejde?

Har du taget en beslutning om at få udført en gulvafhøvling i Fredericia? Vi står klar til at hjælpe dig igennem hele processen, så du til sidst ender ud med et flot og holdbart resultat, nemlig et flot og slidstærkt trægulv.

Så giv os et kald eller send en mail – vi vil hjertens gerne snakke med dig og fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også få et helt gratis tilbud på en fornyelse af dit gulv, så du igen kan nyde synet af det.