• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Galten

Styrk dit gulv med en gulvafhøvling

Har dit trægulv fået grimme, dybe hakker, som du irriteres over hver dag, er en gulvafhøvling en rigtig god løsning. Den fjerner den ramponerede gulvoverflade og efterlader i stedet gulvet med en ensartet overflade, der med den rigtige efterbehandling kan skabe et helt nyt udtryk i dit hjem.

Leder du efter en kompetent gulvmand til at udføre en gulvafhøvling i Galten, kan du godt indstille din søgen. GKservice er et erfarent gulvfirma med speciale i gulvafhøvling og -afslibning. Vi har mere end 10 års erfaring med gulvrenovering i hele landet og er derfor fuldt kvalificeret til at varetage din opgave.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Fordele ved et professionelt gulvfirma

På lang sigt er det en god investering at hyre et professionelt gulvfirma til at udføre din gulvrenovering. En af fordelene ved at samarbejde med GKservice er, at du undgår bekymringer og uforudsete ekstraudgifter.

Hos GKservice får du en god pris på din opgave og et endeligt resultat, du ikke skal gøre andet ved end at glæde dig over. Men der er mange andre gode argumenter, der taler for at vælge et professionelt firma:

  • Professionel vejledning gennem hele processen
  • Erfarne gulvfolk med professionelt udstyr
  • En fast, fordelagtig pris
  • Større tryghed for godt håndværk
  • 3 års garanti på det udførte arbejde

I stedet for at kaste dig ud i et gør-det-selv-projekt kan du med fordel vælge GKservice til at udføre din gulvafhøvling i Galten. Det sikrer dig et resultat i allerhøjeste kvalitet, da alt vores udførte arbejde er omfattet af tre års garanti. Det er din garanti for både materialer og håndværk i bedste kvalitet.

Vi yder professionel rådgivning

Hos GKservice er du sikker på at få en professionel vurdering af dit trægulv, hvis du ønsker det. Vi har erfarne gulvmænd i hele landet, da vi tilbyder landsdækkende gulvservice. Det er ensbetydende med, at vi kan udføre gulvafhøvling i Galten og i resten af Jylland.

Hvis du søger et erfarent gulvfirma, der vægter tydelig kommunikation, en professionel proces og et godt resultat højt, er GKservice et godt valg. For udover at sikre et slutresultat, der er gennemsyret af kvalitet, er du sikker på at få kompetent vejledning om bl.a.:

  • Afhøvling af trægulve
  • Valg af efterbehandling
  • Optimal rengøring og vedligeholdelse

Alle vores medarbejdere er uddannede og har derfor de nødvendige kompetencer til at rådgive dig, hvis du har behov for det. Og det er både i forhold til valg af behandling, samt hvordan du bedst varetager den fremtidige rengøring og vedligeholdelse af dit nye gulv.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis, personligt tilbud

Med GKservice som dit foretrukne gulvfirma er du sikker på en tryg og professionel proces, når vi udfører gulvrenovering i Galten. Men vi er meget mere end flot, veludført gulvafhøvling og -afslibning. Har du behov for sparring eller rådgivning, sidder vores medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Uanset om du har bestemt dig for, at dit gulv skal afhøvles, eller om du er i tvivl om valget af behandling af dit gulv, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi rådgiver dig naturligvis og udformer gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud på din opgave.