• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Haderslev

Dansk gulvfirma med stor erfaring

GKservice er et dansk gulvfirma, der udfører gulvafhøvling i Haderslev og i resten af landet. Med en lang række af udførte projekter og mange glade kunder ved vi, at vi kan levere gulvarbejde i den højeste kvalitet.

Til alle vores opgaver går vi meget op i god kommunikation og en klar forståelse af kundernes ønsker og behov. På den måde kan du være sikker på at få gulvarbejde, der fører til trægulve med et flot udseende og lang holdbarhed.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få god værdi for pengene

Hos GKservice er der garanti for godt håndværk – og endda til gode priser, der ikke ødelægger dit budget. Vi har nemlig stort fokus på at levere høj kvalitet, uden at det skal koste spidsen af en jetjæger.

Alt vores arbejde udføres af dygtige gulvfolk med mange års erfaring fra branchen. Rent faktisk har GKservice mere end 10 års erfaring med gulvafhøvling og –afslibning. Og der er også andre fordele, som du vil få med, hvis du vælger os til din opgave:

  • Professionelt håndværk med 3 års garanti
  • Dygtige gulvfolk med 10+ års erfaring fra branchen
  • Materialer i bedste kvalitet og professionelt udstyr
  • Rådgivning og gulvarbejde til dit behov

Skal du bruge professionel gulvafhøvling i Haderslev eller et andet sted i det jyske, kan du kontakte os med ro i sindet. Vores erfaring og ekspertise er nemlig din garanti for veludført arbejde, der sikrer dig flotte trægulve.

Professionel sparring og vejledning

Hos GKservice finder du kompetente medarbejdere og gulvfolk, der alle ved en masse om afhøvling, afslibning og efterbehandling af trægulve.

Vi har mere end 10 års erfaring fra faget, hvilket har givet os en masse erfaring, som du kan få stor glæde af. Vi byder nemlig gerne ind med inspiration og rådgivning, hvis du ønsker det. Så kan vi f.eks. hjælpe dig med at få mere viden om dine gulve og vores arbejde. Derfor svarer vi f.eks. på spørgsmål som disse:

  • Har du brug for afhøvling, afslibning eller letslibning?
  • Hvilken efterbehandling passer til dit behov?
  • Hvordan gør du dine gulve rene på den bedste måde?

Vi ved en masse om gulve. Og vi vil gerne fortælle dig en masse om gulve. Så hvis du har brug for råd, inspiration eller blot et enkelt lille tip, der kan have stor værdi for dig, så hjælper vi gerne med at gøre dig klogere. Det er, hvad vi ser som almindelig god service.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Garanti for godt håndværk

Hvis du overvejer at få udført gulvafhøvling i Haderslev, eller et andet sted i Jylland, så kan du trygt kontakte os. Med vores erfaring, dygtige gulvfolk og professionelle udstyr får vi helt sikkert leveret et resultat, som skaber stor glæde hos dig.

I først omgang kan du kontakte os og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi kan også sammensætte et godt tilbud på renovering af dine gulve, så de igen kan komme til at se sunde, flotte og stærke ud. Og hvem ønsker ikke at have et trægulv, der ud som var det helt nyt?