• +2000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Hammel

Få et fornyet gulv med en gulvafhøvling

Et trægulv kan ikke undgå at få skrammer og mærker efter flere års brug. Med tiden falmer det og mister sin glød og flotte udtryk. Men du behøver ikke at udskifte det gamle gulv med et helt nyt. Der er en relativ nem måde, der kan give dit trægulv nyt liv. Og så er det oven i købet en billigere løsning end at få et nyt gulv. En gulvafhøvling kræver kun ganske lidt forberedelse af dig, inden det er muligt for dygtige fagfolk at puste nyt liv i dit gulv.

Hvis du vælger erfarne fagfolk til at renovere dit trægulv, er du sikker på at få et resultat i god kvalitet. GKservice har den nødvendige erfaring og ekspertise efter at have arbejdet med trægulve i mere end 10 år. Det er din garanti for, at vi udfører gulvafhøvling i Hammel med udgangspunkt i vores faglige viden og gode håndværksmæssige kunnen.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Er der fordele ved et professionelt gulvfirma?

Med GKservice som din professionelle samarbejdspartner vil du opleve, at vi lytter til dine ønsker og behov, og at det afspejles i det endelige resultat. Du er nemlig sikret et nyrenoveret gulv, der opfylder dine ønsker til udseende og slidstyrke. Men det er ikke det eneste vi garanterer, når du vælger GKservice til at gennemføre din opgave:

 • Professionel vejledning gennem hele processen
 • Erfarne gulvfolk med professionelt udstyr
 • En konkurrencedygtig pris
 • Større tryghed for godt håndværk
 • 3 års garanti på det udførte arbejde
 • Færre bekymringer og uforudsete problemer

På længere sigt kan det derfor være godt givet ud at vælge et professionelt firma til din gulvopgave i Hammel. Du får nemlig professionel rådgivning til dit behov, dygtige håndværkere, garanti på det udførte arbejde og endda en god pris.

Ønsker du professionel rådgivning?

Hvis du søger et professionelt gulvfirma, som yder lidt ekstra end blot at udføre din gulvafhøvling, så er GKservice det helt rigtige valg. Udover, at vi leverer veludført gulvafhøvling, kan du altid søge inspiration eller rådgivning hos vores dygtige medarbejdere – og det er uanset dit behov:

 • Afhøvling af trægulve
 • Valg af efterbehandling
 • Optimal rengøring og vedligeholdelse

Grundet vores landsdækkende gulvservice har vi helt sikkert en kompetent gulvmand i dit nærområde, uanset om du skal have udført gulvafhøvling i Hammel eller i en anden by i Jylland. Samtlige af vores medarbejdere er uddannede og har derfor de nødvendige håndværksmæssige kompetencer og faglig viden til at være din professionelle støtte under hele renoveringsprocessen.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os og få et skræddersyet tilbud

Hos GKservice går vi ikke på kompromis når vi udfører vores arbejde. Det er blandt andet din garanti for, at du får en service og et endeligt resultat, der emmer af god kvalitet. Vi udfører din gulvafhøvling i Hammel med vores professionelle maskiner, så du får et ensartet, flot og ikke mindst holdbart gulv.

Du skal derfor ikke holde dig tilbage fra at kontakte os, hvis du har brug for et par professionelle øjne til at vurdere dit gulv, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til at løse din gulvopgave.