• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Hellerup

Moderniser det gamle gulv med en gulvafhøvling

Hvis trægulvet har store skrammer og er begyndt at se trist ud, kan trangen til at udskifte det være stor. Det er helt naturligt, at et trægulv med årene mister sin glød og det flotte udseende – specielt, hvis gulvet er i boligens mest anvendte rum. Det skaber naturligt slid på gulvet, jo mere det betrædes. Men inden du begynder at udskifte dit gulv med et helt nyt, skal du i stedet overveje en gulvafhøvling.

En gulvafhøvling kan redde mange trægulve, da det skaber en ny, ensartet overflade. Og du kan endda vælge et helt nyt udseende til gulvet alt afhængig af, hvilken efterbehandling du vælger.

Vil du gerne have et flot resultat i høj kvalitet, er det bedste at kontakte et professionelt gulvfirma, der kan udføre din gulvafhøvling i Hellerup. GKservice har over 10 års erfaring med gulvrenovering. Vores store viden om de forskellige behandlinger er din garanti for et resultat, der indfrier dine ønsker.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mange fordele ved et kompetent gulvfirma

Der er flere gode argumenter for at få afhøvlet dit gulv, og med GKservice som din professionelle assistance til at udføre opgaven, er du godt sikret:

  • Udgangspunkt i dine behov og ønsker
  • Gulvarbejde i højeste kvalitet fra erfarne gulvfolk
  • Kompetent vejledning og god service
  • Skræddersyet tilbud på din opgave
  • 3 års garanti på gulvarbejdet

Gør du brug af et erfarent gulvfirma i Hellerup er du sikker på, at der ikke gåes på kompromis med hverken det udførte håndværk eller de anvendte materialer. Alle medarbejdere hos GKservice er uddannede og har stor faglighed, der altid danner udgangspunktet for at løse din gulvopgave på bedste og mest professionelle vis.

Hos GKservice tager vi altid udgangspunkt i den konkrete opgave og kundens ønsker, så vi kan levere en tilpasset løsning til dit gulv. Det er ensbetydende med, at vi heller ikke har standardpriser. Du er derimod garanteret gulvydelser til faste, konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder landsdækkende gulvafhøvling

Har du brug for gulvafhøvling i Hellerup, kan vi udføre opgaven for dig. Hos GKservice tilbyder vi landsdækkende gulvservice, og ingen gulvopgave er for lille eller stor til, at vi kan hjælpe. Så uanset adresse kan vi udføre din gulvafhøvling på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

Har du specielle ønsker i forhold til udseende eller slidstyrke, men er i tvivl om, hvordan du bedst opnår det i praksis, skal du ikke fortvivle. Hos GKservice har vi gennem vores mange års erfaring opnået stor viden og løst mange gulvudfordringer. Så vi kan helt sikkert også rådgive dig, så du får opfyldt dine gulvønsker.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du i tvivl om, hvilken behandling der er den mest velegnede til dit gulv, skal du ikke tøve med at spørge os til råds. Vi udfører dagligt professionelle vurderinger af trægulve for at finde den bedste løsning til de enkelte gulve.

Hos GKservice kan du altid få professionel rådgivning og et skræddersyet, gratis tilbud på renovering af dit gulv, så det igen kan fremstå flot og stærkt. Så ønsker du gulvafhøvling i Hellerup af et kompetent gulvfirma, er GKservice det helt rigtige firma at kontakte.