• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Sjælland

10+ års erfaring med gulvafhøvling

Et velholdt trægulv har stor betydning. Både for dig og dit hjem, men også for selve gulvet. Har du et gammelt og slidt trægulv, kan du med fordel vælge at få udført en gulvafhøvling og efterbehandling, så dit gulv igen kan fremstå flot, sundt og stærkt.

Hvis du overvejer at få udført gulvafhøvling på Sjælland, så gør du klogt i at vælge et professionelt firma med dygtige gulvmænd og professionelt udstyr. Det er din sikkerhed for et godt resultat.

Hos GKservice går vi rigtig meget op i kvaliteten af vores arbejde, og de resultater vi skaber. Derfor har vi også mange glade og tilfredse kunder, som har fået afhøvlet og efterbehandlet deres gulve af os. Og derfor kan du trygt vælge os til din gulvopgave.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Specialister i gulvarbejde

GKservice er et landsdækkende gulvfirma, der er specialister i gulvafhøvling og –slibning. Med mange veludførte opgaver, især på Sjælland, er der garanti for flotte resultater, når vores dygtige gulvfolk hjælper vores kunder med afhøvling af deres trægulve.

Når du skal bruge professionel hjælp til afhøvling af dine gulve på Sjælland, er vi et rigtig godt valg. Det har vores mange tidligere kunder også erfaret. Hvis du er i tvivl om, hvorfor du skal vælge GKservice til at afhøvle og efterbehandle dine trægulve, så er her flere grunde:

  • 10+ års erfaring fra gulvbranchen
  • Dygtige gulvfolk med professionelt udstyr
  • Gulvafhøvling i høj kvalitet med 3 års garanti
  • Professionel rådgivning med fokus på dit behov

Hos GKservice går vi meget op i at udføre vores arbejde bedst muligt. At afhøvle gulve er én ting. En anden er at yde god service, så vores kunder føler, at de får endnu mere værdi for pengene.

Vi går meget op i at rådgive og vejlede alle vores kunder. Det kan være i forhold til valg af efterbehandling eller korrekt rengøring af deres nybehandlede trægulve. Der er mange spørgsmål, men vi har heldigvis både erfaring og ekspertise til at hjælpe.

Gode priser til alle kunder

Hos GKservice får du gulvafhøvling til en god pris. Det gælder, uanset hvor i landet vi hjælper kunder. Selvom vi udfører arbejde for folk i hele landet, så har vi alligevel stort fokus på vores mange gode kunder på Sjælland.

Hvad end du skal bruge hjælp til en gulvafhøvlingsopgave på Frederiksberg, i Roskilde eller Næstved, så kan vores dygtige folk klare opgaven på bedste vis. Vores lokale afdelinger består alle af erfarne, uddannede gulvfolk. Og med professionelt udstyr og materialer i bedste kvalitet, er det din sikkerhed for gulvafhøvling i høj kvalitet. Så kontakt os endelig, hvis du skal have udført gulvafhøvling på Sjælland.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Tag det professionelle gulvvalg

Står du selv for afhøvlingen og efterbehandlingen af dine trægulve? Ellers ønsker du garanti for et godt resultat, som du kan få glæde af i mange år? Så bør du vælge et professionelt gulvfirma til din opgave.

Når vi udfører gulvafhøvling på Sjælland, er det altid med fokus på kunden specifikke ønsker. Derfor leverer vi også flotte og holdbare resultater, som passer til kundernes behov. Så giv os et kald, hvis du ønsker gulve, der ser ud som nye. Vi giver gerne et gratis tilbud på afhøvling af dine gulve.