• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Herning

Forny styrken i dit trægulv

Et trægulv vil med tiden miste sit flotte udseende og stærke ydre, uanset hvilken træsort det er fremstillet i, og ved daglig brug af gulvet er det nærmest umuligt at undgå ridser, pletter eller hakker. Heldigvis er der mulighed for at forlænge dit gulvs levetid og gøre det mere robust. En gulvafhøvling er nemlig et rigtig godt valg, når dit trægulv skal fornyes.

Flere har forsøgt at renovere deres gulv selv, men størstedelen ender med at få hjælp til at gennemføre det. Et professionelt og erfarent gulvfirma har de nødvendige kompetencer til at udføre din gulvafhøvling i Herning med det flotteste resultat til følge.

Et sikkert valg til din renovering er GKservice, der har landsdækkende gulvservice. Vi har mere end 10 års erfaring med at modernisere gulve og mange glade kunder fra tidligere projekter, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

GKservice – et professionelt gulvfirma

Hos GKservice er det kundens ønsker og behov, der er i centrum. Vi lytter til dig, for på den måde får vi de bedste forudsætninger for at indfri dine ønsker til dit nye gulv. Det kalder vi for professionelt gulvarbejde, der er tilpasset til dit behov, hvilket vi praktiserer hos hver eneste kunde. Men med GKservice får du også mange andre gode ting, når vi renoverer dit gulv:

  • Uddannede gulvfolk og professionelt udstyr
  • Gulvarbejde, der tilpasses til dit behov
  • Høj kvalitet og professionel rådgivning
  • En fast pris inklusive 3 års garanti på alt arbejde

 

Vores medarbejdere er alle uddannede og har stor faglig viden, der er med til at danne grundlaget for resultatet af din gulvrenovering i Herning. Du er derfor sikret et endeligt resultat i høj kvalitet med GKservice som din professionelle samarbejdspartner – endda til en meget fornuftig pris, der omfatter tre års garanti på alt vores udførte arbejde.

Kompetent rådgivning og gulvafhøvling

Hos GKservice er vi stolte af vores fag, og vi går ikke på kompromis med materialer eller standarden på vores udførte arbejde. Udover at levere gulvafhøvling, der er udført til perfektion, er vi meget bevidste om værdien af professionel rådgivning af vores kunder om forskellige emner:

  • Afhøvling og afslibning af trægulve
  • Valg af efterbehandling
  • Optimal rengøring og vedligeholdelse

Med vores landsdækkende service er vi dagligt i kontakt med mange kunder, der har forskellige behov for rådgivning. Uanset om det drejer sig om vejledning i forhold til valg af efterbehandling eller de bedste råd til at rengøre det nye gulv, så er vores medarbejdere de rette at søge råd hos. Og om det er en gulvafhøvling i Herning eller i en anden by i Jylland, så kan vi udføre opgaven for dig.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os for et gratis tilbud

Når du vælger et samarbejde med os, er du sikker på, at det er dine behov, der danner grundlaget for vores arbejde og dermed sikrer den ønskede slidstyrke og det ønskede udseende.

Med vores mange års erfaring har vi allerede løst mange opgaver, så vi har helt sikkert viden og kompetencer, der kan bidrage til at finde den bedste løsning til dig, så du kan få gulvafhøvling i Herning i den bedste kvalitet. Så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os, for vi har altid dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig – i første omgang kan du få et uforpligtende tilbud, der skræddersyes til din opgave.