• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Hillerød

Styrk dit trægulvs holdbarhed

Overvejer du en renovering af dit gamle, slidte trægulv med de dybe ridser, men er usikker på, om det overhovedet kan lade sig gøre – og hvis det kan, hvordan?

En gulvafhøvling moderniserer gamle og meget medtagede eller beskadigede trægulve. Det giver gulvet en fin og jævn ny overflade, der med en efterbehandling gør gulvet stærkt og holdbart i mange år. Helt konkret betyder det, at et nyt gulv ikke den bedste mulighed for at få et pænt gulv igen.

Med assistance fra et erfarent gulvfirma er du sikker på at få det flotteste og mest professionelle resultat. GKservice er specialiseret i gulvrenovering og udfører gulvafhøvling i Hillerød, så dit gulv vil være i trygge hænder hos os.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Et professionelt gulvfirma giver flotte gulve

Der er flere fordele ved at få et professionelt gulvfirma til at varetage din gulvrenovering. Udover at det kan spare dig for både tid og bekymringer, får du også fordele som tre års garanti på det udførte arbejde:

  • Professionel vejledning i hele processen
  • Uddannede gulvfolk med professionelt udstyr
  • Større sikkerhed og tryghed for veludført håndværk
  • 3 års garanti på alt arbejde
  • Skræddersyede løsninger til dit gulv

Et samarbejde med et professionelt firma kan på sigt vise sig at være en rigtig givende investering. Hos GKservice får du nemlig en fast, fordelagtig pris på hele din opgave, inden vi opstart. Det betyder, at du undgår uforudsete ekstraomkostninger og får et færdigt resultat, der skaber glæde i mange år.

Med GKservice er du sikret de bedste forudsætninger for at få et flot gulv, der opfylder dine ønsker og behov, næste gang du skal have udført gulvafhøvling i Hillerød.

Få professionel gulvafhøvling

Måske har du overvejet at afhøvle dit gulv selv, men inden du gør det, skal du vide, at GKservice tilbyder landsdækkende gulvservice, så uanset om du har brug for en gulvafhøvling på Sjælland, Fyn eller i Jylland, har vi en kompetent og dygtig medarbejder i nærheden af dig. Vi har flere lokale afdelinger i hele landet, hvilket betyder, at vi aldrig er langt væk fra vores kunder.

Udover at vi udfører gulvarbejde til perfektion, lægger vi stor vægt på at yde professionel vejledning til vores kunder. Er du det mindste usikker på, hvilken behandling, der er den mest velegnede til dit gulv, er vi altid klar til at vejlede og inspirere ud fra dine ønsker og behov.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os for et personligt tilbud

Hos GKservice går vi ikke på kompromis med hverken materialer, det udførte håndværk eller prisen. Derfor udarbejder vi gerne et personligt tilbud til dig uanset omfanget af din renoveringsopgave. Du vil opleve, at det er dine forventninger og ønsker til det nye gulv, der udgør startstedet for vores arbejde.

Vores medarbejdere stræber efter en god og klar dialog med kunderne, da vores erfaring er, at det er med til at skabe det bedste resultat. Hvis du ønsker at få udført gulvafhøvling i Hillerød, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os – vores arbejde er noget, du bliver glad for.