• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Hinnerup

Styrk dit trægulv med en gulvafhøvling

Hvis dit trægulv er begyndt at se trist og slidt ud, og det samtidig har fået grimme misfarvninger eller dybe hakker i overfladen, kan en gulvafhøvling være et rigtig godt valg. Når du vælger at renovere dit gulv, skal du se det som en god, langsigtet investering, der forlænger gulvets levetid og samtidig er et billigere alternativ til at lægge nyt gulv.

For nogle lyder gulvafhøvling umiddelbart som en ting, der er nem at klare selv. Men, hvis du vil være sikker på et flot og kvalitetsmæssigt højt resultat, er du bedst sikret med et erfarent gulvfirma, som lader uddannede gulvfolk klare renoveringen af dit gulv.

GKservice har mere end 10 års erfaring med professionelt gulvarbejde, så med vores store ekspertise, leverer vi helt sikkert også veludført gulvafhøvling i Hinnerup, når du har brug for det.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

GKservice – dit professionelle gulvfirma

Udover vores mange års erfaring med gulvrenovering er vi også et trygt og sikkert valg som dit gulvfirma, da vi altid sætter kundens ønsker og behov i centrum. Det betyder, at du får et fornyet og stærkt gulv, der afspejler dine ønsker og krav. Yderligere får du mange andre positive ting med, når du indgår i et samarbejde med os:

  • Uddannede gulvfolk og professionelt udstyr
  • Gulvarbejde tilpasset dit behov
  • Høj kvalitet og professionel vejledning
  • En konkurrencedygtig pris inklusive 3 års garanti på alt arbejde

 

Hvis du leder efter en professionel gulvmand til at udføre din gulvrenovering i Hinnerup til en fordelagtig pris, er GKservice det rigtige fund. Vi vægter god og kommunikation højt, så vi fortsat kan levere færdigt håndværk, der skaber glæde i mange år. Det er kun muligt så længe vores håndværk tager afsæt i kundens ønsker og behov.

Professionel vejledning og gulvafhøvling

Vores medarbejdere er alle uddannede og har mange års erfaring med at give gamle gulve nyt liv. Med vores landsdækkende service har vi kunder fordelt over hele landet, og vi har allerede løst mange opgaver, både små som store.

Hos GKservice er vi stolte af vores fag, hvilket afspejler sig i de endelige resultater og vores professionelle rådgivning – vi stræber altid efter at yde den bedste service i forhold til vores udførte arbejde og rådgivning, f.eks. om emner som disse:

  • Afhøvling af trægulve
  • Valg af efterbehandling
  • Rengøring og vedligeholdelse

Uanset om det er rådgivning eller en gulvafhøvling i Hinnerup eller i et andet område i Jylland, så har vi kompetencerne til at hjælpe dig. Derfor kan du trygt kontakte os til din næste opgave.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et personligt tilbud på din opgave

Ved et samarbejde med GKservice er du sikker på, at det er dine ønsker og behov, der udgør udgangspunktet for vores arbejde hjemme hos dig. Vi leverer et gulv, der har fået sin varme og glød igen, og ikke mindst er blevet styrket, så du kan få glæde af det i mange år.

Du skal ikke tøve med at kontakte os, for med vores mange års erfaring og store ekspertise kan vi hjælpe dig med et skræddersyet og uforpligtende tilbud på din opgave. Vi sørger for veludført gulvafhøvling i Hinnerup, så du igen kan glædes over dit gulv.