• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Horsens

Gør dit gulv mere robust

Når et trægulv efter mange års daglig brug begynder at se slidt og trist ud, kan det umiddelbart virke som en dyr post at skulle forny det. Heldigvis er der et alternativ til at lægge et helt nyt gulv, der endda er billigere. Med en gulvafhøvling er det i langt de fleste tilfælde muligt at give træet bedre holdbarhed og slidstyrke. Samtidig er det muligt at give gulvet et nyt udseende, når der skal vælges en overfladebehandling.

Uanset om du er en habil handyman eller ej, så er du sikret det bedste resultat, hvis du får et professionelt firma til at udføre opgaven. GKservice er et firma med stor ekspertise og mere end 10 års erfaring inden for gulvrenoveringsbranchen. Det betyder, at dit gulv er i de bedste hænder hos os, næste gang du skal have udført en gulvafhøvling i Horsens.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Høj kvalitet med GKservice

Vores ekspertise og stolthed for faget er med til at gøre os til et trygt valg til gulvrenovering hjemme hos dig i Horsens.

Vores medarbejdere er uddannede og har stor faglig viden og ekspertise, så de kan levere et gulv, der afspejler dine ønsker og behov. GKservice kan derfor give dig et gulv med fornyet robusthed, som også vil have positiv indflydelse på hele din boligs fremtoning. Men det er blot en af mange fordele ved et samarbejde med os:

  • Uddannede gulvfolk med professionelt udstyr
  • Gulvarbejde til dit behov
  • Høj kvalitet og professionel rådgivning
  • En fast pris og 3 års garanti på alt arbejde

 

Umiddelbart lyder en gulvrenovering som en bekostelig affære, men hos GKservice får du en god pris, der ikke ruinerer dig. Det er ovenikøbet inklusive tre års garanti på vores udførte arbejde, så på lang sigt er et samarbejde med os en fornuftig investering.

Professionel rådgivning i Horsens

Med vores mange års erfaring har vi fundet frem til vigtigheden af professionel rådgivning. I kraft af vores landsdækkende service har vi udført mange opgaver i mange forskellige størrelser. Fælles for dem alle er, at vi har ydet solid rådgivning inden for mange områder:

  • Afhøvling og afslibning af trægulve
  • Valg af efterbehandling
  • God rengøring og vedligeholdelse

Har du brug for en gulvafhøvling i Horsens eller i en anden by i Jylland, så har vi kompetencer og ikke mindst ressourcer til at varetage din opgave. Samtidig kan du være sikker på at modtage professionel og brugbar vejledning, så du ud fra den bedste faglige viden får et gulv, der opfylder dine gulvønsker.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et skræddersyet tilbud på din opgave

Når du vælger et samarbejde med GKservice, er du sikker på at få et slutresultat, der indfrier dine gulvønsker og kan skabe glæde i mange år. Uanset hvilken træsort dit gulv er fremstillet i, så kan vi hjælpe med at vælge den rigtige behandling, så du får et gulv, der både er en fryd for øjet og har en høj slidstyrke.

Skynd dig at kontakte os, hvis du overvejer at få udført en gulvafhøvling i Horsens, eller hvis du har spørgsmål til os. Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig, og du kan altid få et helt uforpligtende og personligt tilbud, på din renovering.