• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Ikast

Få et gulv, der ser ud som nyt

Uanset om dit gulv er fremstillet i træsorten ask, bøg eller eg, så bliver det med tiden trist at kigge på, og den daglige brug vil sætte sine tydelige spor. Det kan betyde, at der er kommet dybe hakker i gulvet eller grimme misfarvninger og pletter, som du ikke kan få væk. Men det er muligt at forny dit gulv og give det en pæn og slidstærk overflade igen.

Løsningen er en gulvafhøvling. Hvis du vælger et professionelt gulvfirma til at udføre din gulvafhøvling i Ikast, er du sikker på at få et resultat, der matcher dine ønsker og behov. GKservice har stor ekspertise inden for gulvrenovering, da vi har udført gulvafhøvlings- og afslibningsopgaver i mere end 10 år. Det er din garanti for, at du igen kan få et gulv, der vil se ud som var det nyt.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Lad GKservice styrke dit gulv

Med GKservice er du sikker på at få en effektiv, professionel og ikke mindst tryg proces, når vi udfører din gulvrenovering i Ikast. En af vores styrker er, at vi altid lytter til vores kunders ønsker og tager udgangspunkt heri, når vi skal udføre en opgave. Det giver dig et resultat i højeste kvalitet – men det er ikke den eneste fordel ved at vælge et samarbejde med GKservice:

  • Over 10 års brancheerfaring
  • Uddannede gulvfolk og professionelt udstyr
  • Gulvarbejde til dit behov
  • Høj kvalitet og professionel vejledning
  • En fast pris og 3 års garanti på alt arbejde

Hver gang vi udfører en gulvrenovering, er det kundens ønsker og vores faglige viden, der danner grundlaget for det endelige resultat. Det betyder, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten i arbejdet og leverer et færdigbehandlet gulv, der indfrier dine krav til en skarp og gennemsigtig pris, der endda omfattet af tre års garanti.

Høj faglig viden og professionel vejledning

Med GKservice er du sikker på at møde fagligt dygtige håndværkere, der tager udgangspunkt i dine ønsker og krav, når du skal bruge en gulvafhøvling i Ikast eller på en anden lokation i Jylland. Men hos os er du ikke kun sikret flotte og veludførte gulvydelser, men også kompetent rådgivning, der er brugbar og individuel, så den passer til dine behov:

  • Afhøvling og afslibning af trægulve
  • Dit valg af efterbehandling
  • Optimal rengøring og vedligeholdelse

Vi har gennem vores mange års erfaring med gulvydelser erkendt, at god rådgivning er en vigtig del af vores arbejde, da det bidrager til et slutresultat, der matcher kundens ønsker og skaber glæde i mange år.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os for et personligt tilbud

Med vores ekspertise inden for gulvafhøvling og -afslibning samt vores professionelle udstyr er du sikret et flot og slidstærkt resultat, som du og resten af familien kan glædes over længe. Samtidig er vores mange års erfaring din sikkerhed for professionelt udført håndværk.

Ønsker du at få fornyet dit gulv uden en masse bekymringer og uforudsete ekstraudgifter? Så er det GKservice, du skal kontakte for at få et gratis og personligt tilbud på din gulvafhøvling i Ikast. Med os som dit professionelle kort på hånden er du sikker på et resultat, som bidrager positivt til det samlede indtryk af din bolig og skaber stor glæde hos dig.