• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Kerteminde

Kan gulvafhøvling forny dit trægulv?

Har dit trægulv fået dybe skrammer i overfladen eller en genstridig, grim plet, du simpelthen ikke kan få helt væk? Ligegyldigt, hvor gode dine intentioner er om at holde dit trægulv pænt og stærkt, kan det være svært at undgå en skramme eller to. Men bare fordi gulvet er blevet medtaget efter mange års dagligt brug, er det ikke ensbetydende med, at det er nødvendigt at skifte det helt ud.

En gulvafhøvling er et godt og oftest også billigt alternativ til et helt nyt gulv. Men for at opnå det bedste resultat er det sikreste valg en professionel gulvmand, der med mange års erfaring i at udføre gulvrenovering. GKservice er ekspert inden for området, og er derfor et trygt valg, hvis du skal have udført en gulvafhøvling i Kerteminde.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Derfor skal du vælge et professionelt firma

GKservice tilbyder landsdækkende gulvservice og har over 10 års erfaring med at udføre gulvafhøvling og -afslibning.

Assistance fra en af vores erfarne gulvmænd, vil være din sikkerhed for at opnå det flotteste og mest professionelle resultat, for selve behandlingen kræver gode håndværkskundskaber, men også en stor faglig viden. Vi er derfor din sikkerhed for, at du får et færdigrenoveret gulv i allerhøjeste kvalitet. Men det er ikke de eneste argumenter for at vælge et professionelt gulvfirma til din opgave:

  • Færre bekymringer og uforudsete problemer
  • Professionel rådgivning under hele processen
  • Kompetente gulvfolk med professionelt udstyr
  • En gennemsigtig pris med 3 års garanti
  • Større sikkerhed og tryghed for flot håndværk

Gennem vores mange udførte opgaver har vi erfaret, at hvert eneste gulv kræver sin egen unikke behandling. Det er medvirkende til, at vi ikke har faste standardløsninger eller priser. I stedet tager vores medarbejdere altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, når de skal løse din opgave. Så er du sikker på at få gulvrenovering i Kerteminde til en god, skræddersyet pris.

Professionel gulvrenovering i Kerteminde

Alle medarbejdere hos GKservice er uddannede og har derfor de nødvendige forudsætninger for at kunne betjene vores professionelle maskiner. Det er med til at skabe det ønskede resultat hjemme i din bolig.

Med vores landsdækkende service garanterer vi, at hvis du har brug for gulvafhøvling i Kerteminde eller i en anden by i det fynske, så har vi en kompetent medarbejder i dit nærområde, der kan varetage din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et tilbud til dit behov

Udover et slutresultat i høj kvalitet er du også sikret en professionel, effektiv og tryg renoveringsproces, når du vælger et samarbejde med GKservice. Vi elsker nemlig at dele vores faglige viden med vores kunder.

Uanset om du har brug for vejledning omkring valg af efterbehandling til dit nyslebne gulv eller har brug for fif og gode råd til den bedste daglige pleje at dit nye gulv, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Med vores mange års erfaring kan vi bestemt hjælpe med at gennemføre din gulvafhøvling i Kerteminde. Vi er altid klar med et gratis tilbud til dig med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Så er du et skridt nærmere, det gulv du ønsker dig.