• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Kolding

Professionelt gulvarbejde til dit behov

GKservice er et dansk firma med stærke kompetencer inden for afhøvling og slibning af trægulve. Med mere end 10 års erfaring fra branchen og mange udførte opgaver bag os har vi den nødvendige ekspertise til at kunne tage os af dine gulve og sikre dig et flot resultat.

Vi tilbyder professionel gulvafhøvling i Kolding og resten af Danmark til gode priser, der hverken omfatter skjulte gebyrer eller mærkelige tillæg. Til gengæld får du gulvarbejde i høj kvalitet, god service og brugbar rådgivning, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Stærke kompetencer

Med hjælp fra GKservice er du godt på vej mod det trægulv, du går og drømmer om. For et flot gulv, hvor træets naturlige årer og struktur træder frem på tydeligvis, har stor betydning for udtrykket i dit hjem. Derfor er det også ærgerligt, hvis dit gulv har grimme misfarvninger eller tydelige ridser og hakker.

Vi udfører afhøvling og afslibning af gulve, trapper og terrasser med flotte resultater til følge. Vores fleksibilitet og kompetencer er dog ikke de eneste grunde til at indgå et samarbejde med os:

  • Gulvarbejde i topkvalitet med 3 års garanti
  • Over 10 års erfaring fra gulvbranchen
  • Materialer i bedste kvalitet samt professionelt udstyr
  • Værdifuld rådgivning til dine behov
  • Et uforpligtende tilbud med en god pris

Fordelene er mange og forskellige. Kvaliteten af vores arbejde er dog altid ensartet. Med over 10 års erfaring og dygtige gulvfolk bag maskinerne ved alle vores opgaver, kan du trygt kontakte os, hvis du søger kompetent hjælp til gulvafhøvling i Kolding.

Godt håndværk og gode råd

Skal du have udført gulvafhøvling i Kolding eller i en anden jysk by, så kan du trygt kontakte os. Vi tilbyder prisvenligt gulvarbejde, der efterlader dig med et flot og slidstærkt trægulv som passer til dine ønsker og behov.

Udover at du får godt håndværk, som kan skabe glæde i mange år, så kan du også regne med at få gode råd med på vejen. Vi ønsker nemlig, at du får mere ud af hele vores arbejde end blot et pænt, nybehandlet gulv. Hvis du har spørgsmål om dine gulve, så kan vi hjælpe dig og gøre dig klogere. Det giver dig i sidste ende også mere for pengene. Nogle af de ting, vi kan rådgive og vejlede om er f.eks.:

  • Om gulvet har brug for afhøvling og/eller afslibning
  • Valg af efterbehandling, der passer til dit behov
  • Råd til korrekt rengøring og god vedligeholdelse

Med GKservice kan du sove roligt om natten uden at skulle bekymre dig om dine gulve. Vi hjælper dig igennem projektet fra start til slut og sikrer dig en masse værdi for pengene.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Gør noget ved dine gulve nu

GKservice er din kompetente partner, hvis du skal have gjort noget ved dine slidte trægulve. Vores dygtige folk kan tage sig af dine gulve i Kolding og resten af landet, hvis blot du kontakter os. Vi giver dig i første omgang et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til dine ønsker og behov.