• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Nørresundby

Professionelle gulvydelser

Et stærkt, sundt og flot trægulv er en væsentlig og værdsat del i langt de fleste hjem. Men hvis dit gulv er slidt, plettet eller skrammet, er det på tide at gøre noget ved det. Det kræver faktisk ikke meget – især hvis du lader en professionel gulvmand stå for opgaven.

Hos GKservice udfører vi gulvafhøvling i Nørresundby og mange andre jyske byer. Vi har mere end 10 års erfaring med afhøvling og slibning af trægulve og har hjulpet en masse kunder rundt omkring i Danmark. Derfor kan vi garantere dig flotte resultater med stor holdbarhed, som du vil få en masse glæde af.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Mange grunde til at få en gulvafhøvling

Når du skal vælge et gulvfirma, der kan tage sig af din opgave, er det ikke nok at se på prisen. Du skal også tænke på andre, vigtige ting, så du ved, at du har valgt de rette folk. På den måde kan du være sikker på, at du får et godt resultat, som ikke skal laves om igen inden for kort tid.

GKservice har over 10 års erfaring fra gulvbranchen. Med mange udførte gulvprojekter er der altså god grund til at vælge os – men der er faktisk mange fordele ved at lade et professionelt gulvfirma renovere dine gulve:

  • Slip for uforudsete problemer
  • God rådgivning med fokus på dit behov
  • Professionelt udstyr og materialer i bedste kvalitet
  • Tryghed for godt håndværk
  • Garanti på alt udført arbejde

Hvis du lader vores erfarne og dygtige gulvfolk stå for din gulvafhøvling i Nørresundby, får du et resultat, der matcher dine ønsker. Det er nemlig dit behov, vi tager udgangspunkt i. Det sikrer dig godt håndværk til en god pris og dermed også større tilfredshed med det endelige resultat.

Kompetent rådgivning i Nørresundby

GKservice er et landsdækkende firma, der tilbyder gulvservice til konkurrencedygtige priser. Bor du i Nørresundby, Aalborg eller et andet sted i Nordjylland, så har vi dygtige folk i nærheden, der hurtigt og nemt kan hjælpe dig.

Udover at udføre professionelt gulvarbejde, som afhøvling og afslibning af gulve, trapper og terrasser gør vi også meget ud af at give vores kunder gode råd. Jo mere viden du har, jo mere får du ud af dine trægulve.

Med os og vores dygtige medarbejdere kan du få rådgivning og vejledning om mange forskellige emner. Vi kan f.eks. hjælpe dig med spørgsmål som disse:

  • Har du kun brug for afslibning eller også afhøvling?
  • Hvilken efterbehandling er bedst til dit behov?
  • Hvordan vasker du dine gulve bedst muligt?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et tilbud på godt gulvarbejde

Skal dine trægulve afhøvles, slibes og efterbehandles, så de store pletter og skrammer erstattes af en ensartet og flot overflade? Ja, hvorfor ikke. Det er nemlig, det resultat du får, hvis du lader GKservice hjælpe dig med gulvafhøvling i Nørresundby.

Vi har mange års erfaring og kan derfor tage os af dine gulve, så de igen kan se flotte og indbydende ud. I første omgang kan du tage kontakt til os få et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, der naturligvis er tilpasset til dine ønsker og behov.