• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Nyborg

Få fornyet dit trægulv

Med årene kan det ikke undgås, at et trægulv får et mere trist og gråligt skær. Befinder trægulvet sig i boligens mest centrale rum, hvor der dagligt er meget trafik, bliver slitagen automatisk større. Måske har du spildt rødvin på gulvet, hvor der nu er en grim plet, der dagligt minder dig om det lille uheld. Uanset hvad der er grunden til, at dit trægulv trænger til fornyelse, så kan en gulvafhøvling være et rigtig godt valg.

GKservice er et kompetent og professionelt gulvfirma, der har over 10 års erfaring med gulvrenovering. Vores kompetencer er især inden for gulvafhøvling og -afslibning, da det er vores kerneydelser. Vi har allerede udført mange gulvrenoveringsopgaver i hele landet, så hvis du har brug for professionel assistance til gulvafhøvling i Nyborg, så er vi et rigtig godt valg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Gulvafhøvling til dit behov

Nogle vælger at forsøge at udføre en gulvafhøvling selv, men størstedelen oplever også, at det både er tidskrævende, og at de i sidste ende har brug for professionel hjælp for at få det flotteste og mest holdbare resultat.

Ved at vælge et professionelt firma til at udføre din gulvrenovering er du ikke kun sikret et resultat i høj kvalitet, men du er også sikret en effektiv og sikker proces. Og det er blot nogle af fordelene – her er flere:

  • Færre bekymringer og uforudsete problemer
  • Professionel rådgivning gennem hele processen
  • En individuel pris med garanti på arbejdet
  • Erfarne gulvfolk med professionelt udstyr
  • Øget sikkerhed og tryghed for godt håndværk

Med GKservice til at udføre gulvrenovering hos dig i Nyborg vil du opleve, at vores dygtige medarbejdere har en professionel tilgang uanset opgavens omfang.

Dine ønsker og behov til det nye gulv vil danne udgangspunktet for vores arbejde, og har du brug for vejledning om valg af den mest egnede behandling, er vi også behjælpelige med det. Med GKservice får du derfor både et nyrenoveret gulv i allerhøjeste kvalitet, som du kan glædes over i mange år – endda til en god og fordelagtig pris.

Flot og holdbar gulvafhøvling

Udover at levere nyslebne gulve med lang levetid og yde professionel rådgivning omkring valg af behandling til dit trægulv, vil du opleve, at vi også gerne giver gode råd og tips til den bedste vedligeholdelse af dit nye gulv.

Hos GKservice ønsker vi, at vores kunder får mest mulig glæde af deres nybehandlede gulve i længst mulig tid. Så hvis du har brug for en dygtig gulvmand til gulvafhøvling i Nyborg eller et andet sted på Fyn, så er GKservice et godt og sikkert valg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et personligt tilbud

Med GKservice får du en gulvafhøvling, der sikrer dig et resultat i bedste kvalitet samt et professionelt samarbejde, hvor den gode kommunikation vægtes højt.

Har du allerede bestemt dig for, at det er en gulvafhøvling, du ønsker at få udført på dit gulv, eller har du spørgsmål til processen i forbindelse med en gulvafhøvling i Nyborg, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sørger for et personligt, skræddersyet tilbud med udgangspunkt i dine ønsker og behov.