• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Odense

Forlæng dit trægulvs levetid

Ligegyldigt hvor gode dine intentioner er om at passe godt på dit trægulv, og hvor forsigtig du er, så vil du opleve, at dit gulv med tiden bliver mere falmet og slidt at se på. Træet mister sin glød og varme, og er du uheldig er der også kommet grimme misfarvninger eller pletter på dit gulv. I langt de fleste tilfælde kan et gulv renoveres ret enkelt ved hjælp af en gulvafhøvling.

Når dit gulv afhøvles, fjernes de øverste, beskadigede millimeter af træets overflade, så en ny ensartet overflade kommer til syne. Det gode ved en gulvafhøvling er, at du kan eksperimentere med dit gulvs udseende samtidig med, at du forlænger dit gulvs levetid og styrker holdbarheden.

Ønsker du det bedst mulige resultat, er det en klar fordel at få et professionelt gulvfirma til at udføre din gulvafhøvling i Odense. GKservice tilbyder landsdækkende gulvydelser og har mere end 10 års erfaring. Vores mange års erfaring og store faglige viden er din sikkerhed for, at du får et nyafhøvlet gulv i allerhøjeste kvalitet.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Gulvafhøvling tilpasset dine ønsker

Ved et professionelt samarbejde med GKservice er du sikker på, at det er en professionel gulvmand, med stor faglig viden og gode håndværksmæssige evner, der skal udføre din gulvrenovering i Odense. Du er dog ikke kun sikret kvalitet og service, når GKservice renoverer dit gulv:

  • Mere end 10 års erfaring
  • Uddannede gulvfolk og professionelt udstyr
  • Gulvarbejde, der tilpasses til dit behov
  • En fast, god pris med 3 års garanti
  • Høj kvalitet og professionel rådgivning

Med et professionelt firma som GKservice undgår du bekymringer og uforudsete ekstraudgifter. Vi går nemlig ikke på kompromis med vores udførte arbejde, hverken når det gælder kvaliteten af håndværket, eller i forhold til materialerne vi anvender. Det er din garanti for, at du får et endeligt resultat i høj kvalitet. Og det hele endda til en god pris, der inkluderer tre års garanti. Så skal du blot nyde dit nybehandlede gulv.

Vi udfører gulvafhøvling på hele Fyn

I kraft af vores landsdækkende service har vi allerede renoveret mange gulve i hele landet, hvilket har givet os stor erfaring. Vi ved derfor, at ikke to gulve skal have den samme behandling. Derfor kan vi hos GKservice helt sikkert også hjælpe dig med gulvafhøvling i Odense eller i en anden by på Fyn.

Vi udfører ikke blot gulvafhøvlinger og -afslibninger, men væger lige så højt at yde en tryg og professionel vejledning til vores kunder. Hvis du har brug for inspiration eller svar på konkrete spørgsmål angående behandling af dit trægulv, så er vores medarbejdere klar til at hjælpe dig, så du får endnu større glæde af dine trægulve.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et skræddersyet tilbud

Alle vores medarbejdere er opmærksomme på at levere god service og et resultat, der afspejler dine ønsker til dit nye gulv. Så hvis du har bestemt dig for et få udført en gulvafhøvling i Odense, er vi klar til at give dig et gratis, uforpligtende tilbud på din opgave. Vi kan helt sikkert hjælpe med at løse din opgave og sikre dig et flot trægulv.