• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Risskov

En gulvafhøvling kan forny dit gulv

I dag er trægulve et meget populært valg i mange boliger. Selvom du passer og plejer dit gulv efter alle kunstens regler, så holder det dog ikke for evigt. Men selvom det har fået dybe hakker eller grimme skjolder, er det ikke nødvendigt at skifte det helt ud. I rigtig mange tilfælde er en gulvafhøvling en rigtig god løsning til at forny dit trægulv.

Et godt samarbejde med en professionel gulvmand kan bidrage til, at du får et gulv, der ser ud som var det nyt. GKservice er et dygtigt og ikke mindst erfarent gulvfirma og et sikkert valg til at udføre din gulvafhøvling i Risskov. Vi har over 10 års erfaring fra gulvbranchen, hvor vi er specielt dygtige til at udføre gulvafhøvling og -afslibning.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Gulvarbejde til dit behov

For nogle er det fristende at udføre en gulvafhøvling selv, men oftest ender det i en erkendelse af, at det var for stor en opgave, og at det kræver professionel hjælp.

Du skal ikke frygte at overlade opgaven til et erfarent firma som GKservice. Vi tager nemlig altid udgangspunkt i dine ønsker til det nye gulv, så du får en gulvbehandling, der matcher dit behov. Der er dog også andre fordele ved at lade et professionelt firma varetage din gulvafhøvling i Risskov:

  • Færre bekymringer og uforudsete problemer
  • Professionel rådgivning i hele processen
  • Erfarne gulvfolk og professionelt udstyr
  • Større sikkerhed og tryghed for godt håndværk
  • En fast pris og garanti på det udførte arbejde

Med tre års garanti på vores udførte arbejde, som endda er til en fast, konkurrencedygtig pris, får du mest mulig kvalitet for pengene. Vi stræber altid efter at sikre god kommunikation med kunden. Det er nemlig med til at skabe de bedste resultater, så dit gulv får det helt rigtige udseende og lang levetid.

Få kompetent vejledning

Hos GKservice tager vi udgangspunkt i lige netop dine krav og ønsker til et nyrenoveret gulv, så det endelige resultat opfylder dine forventninger. Vi kalder det for ’gulvarbejde tilpasset dit behov’. Så uanset om det er gulvafhøvling i Risskov, du skal have udført, eller din opgaver er i en anden jysk by, så kan vi hjælpe dig.

Vi er desuden meget bevidste om betydningen af professionel vejledning af vores kunder. Vi kan f.eks. rådgive dig omkring mange emner, der er relevante i forbindelse med vores gulvarbejde:

  • Afhøvling og afslibning af gulve
  • Godt valg af efterbehandling
  • Optimal rengøring og vedligeholdelse

Vores rådgivning er med til, at du får mest mulig glæde af dit nye gulv i de næste mange år. Og du skal endelig ikke holde dig tilbage med at spørge, for vores medarbejdere deler gerne deres viden med dig.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis tilbud på din renovering

Har du brug for en dygtig gulvmand, der kan udføre din gulvrenovering i Risskov? Med dygtige og ikke mindst erfarne medarbejdere kan GKservice udføre din opgave til perfektion uden at gå på kompromis med materialer og udførelsen af håndværket.

Uanset om du har spørgsmål eller brug for gode råd, inspiration eller professionel vejledning, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sørger for at du får et gratis og personligt tilbud på din opgave, så du kan få udført gulvrenovering til en god pris, der ikke ødelægger dit budget.