• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Sabro

Moderniser dit gulv på flot vis

Trægulve er et populært valg og findes i rigtig mange boliger. Men selvom du har de bedste intentioner om at pleje det på bedste vis, kan det være svært at holde det rigtig pænt efter mange års brug. Og hvis du har små børn eller kæledyr, bliver dit gulv udsat for endnu mere slid. Heldigvis er det muligt at få dit gulv til at se ud som var det nyt igen – løsningen er en gulvafhøvling.

For at være sikker på et flot og holdbart resultat som du kan glædes over i mange år, er det klogeste valg en professionel gulvmand til at udføre din gulvafhøvling i Sabro. GKservice tilbyder landsdækkende gulvservice og har med mere end 10 års erfaring inden for gulvrenovering den nødvendige ekspertise til at sikre dig et flot, nyrenoveret gulv med lang levetid.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

GKservice leverer gulvarbejde til dit behov

Hvis du vælger GKservice som din professionelle assistance i forbindelse med din renovering, kan du sove trygt og godt om natten. Der følger nemlig flere fordele med, når vi varetager din gulvafhøvling i Sabro:

  • En fast pris og 3 års garanti på alt arbejde
  • Uddannede gulvfolk med professionelt udstyr
  • Gulvarbejde, der passer til dit behov
  • Høj kvalitet og professionel rådgivning

Vi lytter altid til vores kunders ønsker, inden vi påbegynder en ny arbejdsopgave. Det betyder, at dine ønsker og krav bliver omdrejningspunktet for fornyelsen af dit gulv, at og du får et resultat, hvor både udseendet og slidstyrken er, som du ønsker det. Det får du til en fast, god pris, der inkluderer tre års garanti på vores udførte arbejde.

Vi afhøvler gulve i Sabro

Med vores landsdækkende service har vi kunder fordelt over hele landet. Derfor har vi med sikkerhed kompetente medarbejdere i dit nærområde, uanset om det er en gulvafhøvling i Sabro eller en gulvafhøvling i en anden by i Jylland.

En gulvrenovering tager altid afsæt i dine forventninger. Det kombinerer vi med vores dygtige medarbejdere, der har kompetencerne til at levere et gulv som opfylder dine ønsker. Men har du brug for gode råd eller kompetent vejledning, kan vi også klare det:

  • Afhøvling og afslibning af trægulve
  • Valget af dit gulvs efterbehandling
  • Optimal rengøring og vedligeholdelse

Vi er meget bevidste om betydningen af vores rådgivning. Det er med til, at vi altid stræber efter at være en professionel sparringspartner, når du har brug for det.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os og få et flot, nyt gulv

Har dit gulv behov for en kærlig hånd? Med vores mange års erfaring og ekspertise inden for faget kan vi udføre din gulvmodernisering i Sabro til perfektion. Vi har et ønske om, at alle vores kunder får mest mulig glæde af deres nye gulv, så vi går ikke på kompromis med hverken materialer eller vores håndværk.

Har du brug for et kompetent og ikke mindst erfarent gulvfirma, hvor du er sikret et flot resultat i høj kvalitet, så skal du ikke tøve med at kontakte GKservice. Vi har kompetencerne til at sikre dig et godt resultat – i første omgang kan vi udforme et skræddersyet tilbud til dig.