• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Skødstrup

Få fornyet dit trægulv

Der er flere firmaer at vælge imellem, når du skal have renoveret dit gulv, men ikke alle firmaer er lige kompetente til opgaven. GKservice har stor ekspertise og over 10 års erfaring med at udføre gulvrenovering til både små og store opgaver. Alle medarbejdere er uddannede og har en stor faglig viden, så du kan roligt vælge os, som dit professionelle gulvfirma.

Vores speciale er at udføre gulvafslibning og -afhøvling, så dit gamle, slidte trægulv kan sagtens få et fornyet udseende og forlænget levetid. Vi sørger for, at dit gulv kommer til at se ud som var det nyt – endda uden, at du skal investere i et helt nyt gulv. Vi kan udføre din gulvafhøvling i Skødstrup, så du får et færdigt resultat, du kan glædes over i mange år.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

GKservice leverer holdbart håndværk

Som årene går, kan det ikke undgås, at dit gulv får et mere brugt og slidt udtryk, uanset hvor godt du passer på det. Når du allierer dig med et professionelt gulvfirma som GKservice, er du sikker på, at der følger flere fordele med:

  • Uddannede gulvfolk med professionelt udstyr
  • Gulvarbejde, der tilpasses dit behov
  • Et skræddersyet tilbud
  • Høj kvalitet og professionel vejledning
  • 3 års garanti på alt arbejde

Vores dygtige medarbejdere lytter altid til vores kunder og forsøger at integrere de aktuelle ønsker og behov, så det færdige resultat indfrier forventningerne. Vi sørger for at spare dig for unødvendige bekymringer og irriterende, uforudsete ekstraudgifter, når du får en fast pris på din opgave. Med hjælp fra os får du gulvrenovering i Skødstrup til en fordelagtig pris, der giver dig et gulv som matcher dine ønsker i forhold til holdbarhed og udseende.

Få afhøvlet dit gulv i Skødstrup

Ønsker du en professionel løsning på din gulvudfordring, så kan du med fordel kontakte os. Vi udfører gulvafhøvling i Skødstrup og i resten af Jylland. Men er det sommerhuset eller ferielejligheden, der har brug for et nyrenoveret trægulv, kan vi også klare den opgave, da vi tilbyder landsdækkende gulvservice.

Når et gulv skal renoveres, er der flere ting at forholde sig til – blandt andet hvilken overfladebehandling, der er bedst at bruge i det enkelte tilfælde. Vi rådgiver blandt om dette og meget andet:

  • Afhøvling, afslibning og letslibning
  • Valg af overfladebehandling
  • Korrekte rengøring og vedligeholdelse

Er du det mindste i tvivl om, hvad der egner sig bedst til dit gulv, kan vores medarbejdere hjælpe dig og komme med gode råd. God behandling og pleje er nemlig med til at styrke holdbarheden og levetiden af dit gulv, så du får endnu mere glæde af det.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal GKservice forny for dit gulv?

Med tanke på vores landsdækkende service har vi helt sikkert kompetente medarbejdere i dit nærområde til at varetage din opgave. Vores erfarne gulvmænd er klar til at hjælpe med at gøre dine gulvønsker til virkelighed. Vi ser det nemlig som én af vores vigtigste opgaver at sikre, at du får et gulv, der både er en fryd for dit øje og som kan give dig glæde i mange år.

Uanset om du er parat til at få udført gulvafhøvling i Skødstrup, eller om du blot ønsker at høre mere om os, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig og give et gratis og personligt tilbud på din opgave.