• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Solrød

Trænger dit gulv til at blive fornyet?

Uanset hvor god kvalitet dit nuværende trægulv er i, holder slidstyrken og udseendet ikke for evigt. Er gulvet yderligere placeret i et af boligens centrale rum, hvor der er meget trafik, mister gulvet hurtigere sit flotte og robuste udseende. Men der flere muligheder for at få dit gulv til at se ud som var det nyt igen. En gulvafhøvling kan nemlig fjerne slitage, dybe ridser og grimme misfarvninger i træet.

Vælger du at få et professionelt gulvfirma til at udføre din gulvafhøvling, er det din bedste garanti for et flot resultat i høj kvalitet. GKservice har stor ekspertise inden for renovering af trægulve og har med sikkerhed en kompetent gulvmand, der kan udføre din gulvafhøvling i Solrød.

I mere end 10 år har vi udført gulvrenoveringer i hele landet grundet vores landsdækkende service, så vi garanterer, at dit gulv er i de bedste hænder hos os.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Gulvafhøvling med udgangspunkt i dine ønsker

Når du får GKservice til at udføre din gulvafhøvling, vil du opleve, at det er dine ønsker og behov, der danner rammerne for udførelsen af din gulvrenovering.

Vi kombinerer dine behov med vores store faglige viden og finder derved den bedste og mest velegnede behandling til dit gulv. Det er din sikkerhed for et resultat i høj kvalitet. Men der er flere gode grunde til at få udført en gulvafhøvling og renovere dit gulv:

  • Udgangspunkt i dine behov og ønsker
  • Gulvarbejde i højeste kvalitet fra erfarne gulvfolk
  • Kompetent rådgivning og god service
  • Skræddersyet tilbud på din opgave
  • 3 års garanti

I forbindelse med en gulvafhøvling har du mulighed for at vælge et nyt udseende til dit gulv, når du skal vælge mellem de forskellige efterbehandlinger. Derudover er din gulvafhøvling omfattet af tre års garanti og endda til en meget fordelagtig pris. Så næste gang du har brug for gulvafhøvling i Solrød er der mange gode grunde til at vælge GKservice.

Professionelt udført gulvafhøvling

Uanset om du skal have udført gulvafhøvling i Solrød eller i en anden by på Sjælland, så har vi hos GKservice med garanti en kompetent gulvmand i dit nærområde, der kan varetage din opgave.

Vores medarbejdere er alle uddannede, hvilket betyder, at du samtidig er sikret den bedste og mest professionelle rådgivning. Det gælder både i forhold til valg af behandling til dit gulv, men vi kan også give gode råd om den bedste vedligeholdelse og pleje af dit nyrenoverede gulv.

Med GKservice som dit kompetente kort på hånden er du sikker på at få et flot og robust gulv, der opfylder dine behov og er af højeste kvalitet.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kontakt os og få et personligt tilbud

Hos GKservice er du sikker på at få kompetent og professionel rådgivning gennem hele renoveringsprocessen. Så uanset om du har bestemt dig for, at du skal have afhøvlet dit gulv, eller om du har spørgsmål, du gerne vil have besvaret, så er vi klar til at hjælpe dig.

Ønsker du et skræddersyet, men uforpligtende tilbud på din opgave, skal du ikke holde dig tilbage, men i stedet kontakte os på mail eller telefon. Vi har ekspertisen til at gøre din gulvdrøm til virkelighed.