• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Vejle

Forny dit gulv og dit hjem

Flotte trægulve, der fremhæver den naturlige skønhed i træ, er fantastiske at have i sit hjem. Men er dine gulve slidte efter mange års brug og måske også har grimme pletter eller store skrammer, så er der ikke megen glæde ved dem. Det kan en veludført gulvafhøvling dog være med til at ændre på.

GKservice er et dansk firma med speciale i gulvarbejde. Vi har kunder i hele landet, som vi har hjulpet i mange år med afhøvling og slibning af deres trægulve. Uanset hvilken træsort dit gulv er i, og hvilket udtryk du ønsker fra dine gulve, så har vi kompetencerne til at skabe et flot og holdbart resultat, som du kan få stor glæde af. Derfor kan du trygt vælge os til at udføre gulvafhøvling i Vejle.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Kompetent gulvfolk til din opgave

Hos GKservice får du professionel gulvafhøvling og –afslibning til konkurrencedygtige priser. Det gælder, uanset hvor i landet en opgave skal udføres. Vi tilbyder nemlig gulvafhøvling i Vejle og resten af Jylland og Danmark til priser, der er til at betale. Og med hjælp fra dygtige gulvfolk, professionelle maskiner og materialer i den bedste kvalitet er resultatet også derefter.

Vi har mere end 10 års erfaring fra faget, så vi kan garantere dig gulvarbejde, der godt, flot og holder i mange år. Men den høje kvalitet på det udførte arbejde er ikke den eneste grund til, at du bør vælge os til din næste opgave:

  • Undgå bekymringer og uforudsete problemer
  • Få kompetent rådgivning til dine behov
  • Garanti på alt udført gulvarbejde

Vejledning du kan bruge til noget

Med hjælp fra GKservice kan du regne med høj kvalitet i både udførelsen af arbejdet, men også den rådgivning som du får fra os. At afhøvle, slibe og efterbehandle trægulve er nemlig ikke alt – vi gør også meget for, at du kan få mere glæde af dine gulve. Det sker gennem kompetent rådgivning om emner som disse:

  • Behov for afhøvling og/eller afslibning
  • Valg af behandling til dit behov
  • Vejledning om rengøring og vedligeholdelse

Hos os er der ikke andet end kloge folk – og det er faktisk ment på en positiv måde. Vi har stor viden fra gulvbranchen, som rigtig gerne vil dele ud af, så du og alle vores andre kunder får mere glæde af det arbejde, vi yder. I sidste ende får du jo også mere værdi for dine penge. Derfor er det ren win-win og endnu en grund til at kontakte os.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Skal du have professionel hjælp?

Hvis du sætter høj kvalitet, personlig service og brugbar rådgivning højt, så er du godt sikret med hjælp fra GKservice. Når du lader os udføre gulvafhøvling i Vejle eller andre steder i landet, så har vi fokus på dine ønsker og behov. Det giver dig nemlig størst glæde af det endelige resultat.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi hører meget gerne fra dig, og ønsker du et uforpligtende tilbud på afhøvling af dit gulv, kan du få et gratis tilbud, der er tilpasset dine behov.