• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Viborg

Få gulve, der ser ud som nye

Er dine gulve slidte og meget medtagede efter mange års brug? Er der kommet grimme pletter og misfarvninger, som man ikke kan undgå at se? Så trænger dine gulve helt sikkert til fornyelse. Og det er faktisk en relativt nem og hurtig proces.

GKservice tilbyder gulvafhøvling i Viborg, der udføres af dygtige gulvfolk med over 10 års erfaring fra branchen. Vi har hjulpet en masse mennesker i hele Danmark med at få flotte og slidstærke trægulve, hvilket har skabt stor glæde og gjort deres hjem mere indbydende. Så har du brug for professionel assistance fra et kompetent gulvfirma, er vi et oplagt valg.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionelt håndværk til gode priser

Med hjælp fra professionelle gulvfolk får du flotte og holdbare resultater. Og hos GKservice får du endda det hele til konkurrencedygtige priser, der ikke ødelægger dit budget. Vi går nemlig meget op i at sikre vores kunder godt håndværk, der matcher deres ønsker og behov. På den måde er garanti for god værdi for pengene.

Når du lader os klare din gulvafhøvling i Viborg eller et andet sted i nærheden, er der mange fordele, som følger med i samarbejdet:

  • 10+ års erfaring med professionelt gulvarbejde
  • Høj kvalitet med 3 års garanti oveni
  • Dygtige gulvfolk med professionelt udstyr
  • Rådgivning og vejledning til dine ønsker og behov

Udover Viborg tilbyder vi også professionelle gulvydelser i resten af Jylland og Danmark. Så har du behov for udførelse af en opgave et andet sted i nærheden af Viborg, har vi også lokale folk, der kan hjælpe dig.

Rådgivning du kan bruge til noget

Hos GKservice har vi ikke kun fokus på at udføre vores arbejde på bedste vis, selvom det også er en vigtig del af hvert eneste projekt. Vi ønsker samtidig også at give dig og alle vores andre kunder god rådgivning, som rent faktisk kan gøre nytte.

Hvis du har spørgsmål til dine gulve – både før, under og efter – så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Nogle af de emner, som vi kan hjælpe dig med er f.eks.:

  • Har dit gulv brug for en afhøvling eller blot en afslibning?
  • Hvilken efterbehandling skal du vælge?
  • Hvordan passer du bedst muligt på dine gulve?

Alt vores arbejde udføres af uddannede gulvfolk, der er klar over, hvor vigtigt det er at forstå kundernes ønsker og behov. Derfor gør vi meget for at skabe god kommunikation og en tydelig afklaring af, hvad der skal til for, at du bliver mest mulig tilfreds med vores arbejde.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få kompetent hjælp til dine gulve

GKservice er et oplagt valg, hvis du skal bruge et professionelt gulvfirma i Viborg. Med mere end 10 års erfaring og en masse glade kunder fra tidligere opgaver ved vi, at vi har kompetencerne til at levere gulvarbejde, som du kan få stor glæde af.

Så giv os et kald eller send en mail. Vi vil hjertens gerne høre fra dig og fortælle dig mere om os og vores erfaring. Og du kan naturligvis også få et gratis og helt uforpligtende tilbud på gulvafhøvling i Viborg, der er skræddersyet til dine ønsker og behov. Så får du nemlig mest værdi for dine penge.