• +2000 gode kundeanmeldelser
 • 3 års garanti på alt udført arbejde
 • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafhøvling Viby

Flotte gulve gør hjemmet mere indbydende

Dit trægulv har stor indflydelse på udtrykket i dit hjem. Er gulvet slidt og falmet i farven? Har det store hakker eller grimme misfarvninger? Hvis dit gulv ikke fremstå flot, sundt og stærkt, så sætter det også sit præg på den opfattelse, som du og dine gæster får. Men med hjælp fra et professionelt gulvfirma kan gulvet hurtigt komme til at se ud som nyt og dermed gøre dit hjem mere indbydende.

GKservice er et firma med stor ekspertise i gulvarbejde. Vi tilbyder gulvafhøvling i Viby og resten af Danmark, der udføres af erfarne gulvmænd med professionelle maskiner og et stort fokus på kundernes ønsker og behov. Den kombination er en sikker succes, hvilket også er grunden til, at vi har leveret flotte resultater til vores kunder i mere end 10 år.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Professionelt gulvarbejde til gode priser

Når du indgår et samarbejde med GKservice, kan du se frem til veludført gulvarbejde til stærke priser. Du får nemlig godt håndværk til priser, der er til at betale, så du føler, du får stor værdi for pengene.

Udover et prisniveau som alle kan være med på så er der også mange andre fordele ved at lade os stå for din opgave med gulvafhøvling i Viby eller andre jyske byer:

 • Undgå bekymringer og uforudsete problemer
 • Få professionelt gulvarbejde med 3 års garanti
 • Gulvfolk med 10+ års erfaring fra branchen
 • Professionelt udstyr og materialer i topkvalitet
 • Rådgivning med fokus på dine ønsker og behov

Der er mange grunde til at vælge os til din opgave. Vi går nemlig meget op i, at du får en masse værdi ud af samarbejdet med os – det gælder både i forhold til det udførte arbejde, men også den viden, vi kan byde ind med, så du får endnu mere glæde af dine gulve.

Gulvarbejde og rådgivning med stor værdi

Hos GKservice har vi dygtige gulvfolk i hele landet. Skal du bruge hjælp i andre byer end Viby, er det intet problem. Og har du samtidig brug for kompetent rådgivning og vejledning, har vores folk også en masse godt at dele ud af. Vi kan blandt andet hjælpe dig med at få svar på ting som:

 • Kræver dit gulv kun afslibning eller også afhøvling?
 • Hvilken efterbehandling passer til dine behov?
 • Hvordan fremhæves træets struktur og årer bedst muligt?
 • Hvordan gør du dit gulv rent på bedste vis?

Spørgsmålene kan være mange, men heldigvis har vores uddannede gulvfolk en masse værdifuld viden, som du kan få glæde af.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et tilbud på godt gulvarbejde

Hvis du er nået til den konklusion, at dine gulve trænger til nyt liv, så er GKservice den rette partner. Med mere end 10 års erfaring, mange glade kunder og et stort fokus på service og gulvarbejde i høj kvalitet kan du være sikker på at få et resultat, der skaber glæde i mange år.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere, om hvad vi kan gøre for dig. Og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris, der omfatter gulvafhøvling i Viby. Dit tilbud skræddersyes naturligvis til dit gulv og dine behov, så du får mest værdi for pengene.