• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Hellerup

Få et stærkt gulv med en gulvafslibning

I rigtig mange danske hjem er træ det absolut foretrukne materiale til gulvet. Og det forstår vi skam godt for udover, at det er flot, så tilføjer det også en god akustik og en naturlig varme til rummene. Med tiden kan det ikke undgås, at der kommer ridser eller grimme skjolder i overfladen, men i langt de fleste tilfælde kan et trægulv få nyt liv med en gulvafslibning.

Vil du gerne være helt sikker på at få det bedste resultat, er det GKservice, du skal kontakte. Vi har mere end 10 års erfaring inden for branchen, hvor vi er specialister i at udføre gulvafslibning og -afhøvling. Så skal dit gulv styrkes og have samme flotte udseende som tidligere, er det et professionelt firma som os, du skal søge hjælp hos til din gulvafslibning i Hellerup.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få udført suverænt håndværk af professionelle

Med et professionelt firma er du sikker på at få det bedst mulige resultat. Vi er stolte af vores fag, og vi stiler efter at levere håndværk i bedste kvalitet ved hver eneste opgave. Med GKservice er du sikker på at få den hjælp og rådgivning, du har brug for. Os kan du nemlig stole på, og du får meget mere end blot en perfekt gulvafslibning:

  • Undgå bekymringer og uforudsete problemer
  • Erfarne gulvslibere med professionelt slibeudstyr
  • Større sikkerhed for godt håndværk
  • 3 års garanti på det udførte arbejde

Vores dygtige gulvslibere har mange års erfaring og har allerede renoveret mange gulve i hele landet – vi har nemlig landsdækkende service.

Vi lytter til vores kunder, hvilket giver os de bedste forudsætninger for at levere et stykke arbejde, der tager afsæt i deres ønsker og behov. Derfor vil du også opleve, at prisen for vores arbejde er individuel og afhænger af opgavens omfang, næste gang du har brug for hjælp til gulvafslibning i Hellerup.

Kompetent rådgivning er en selvfølge

Med os som din professionelle samarbejdspartner vil du altid møde erfarne og dygtige gulvslibere. Vores medarbejdere har de nødvendige kompetencer til at varetage din gulvrenovering, og har du behov for professionel rådgivning, er det en naturlig del af vores arbejde.

Med vores landsdækkende service har vi med sikkerhed en dygtig gulvsliber i dit nærområde. Det gælder, uanset om du har brug for gulvafslibning i Hellerup, i København eller et andet sted i landet. Vi stiler efter at levere et renoveret gulv, der afspejler dine ønsker og behov, så du og familien kan få glæde af det i mange år.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Tag kontakt og få et skræddersyet tilbud

Hvis du kontakter os, næste gang du skal have gennemført en gulvrenovering i Hellerup, er du garanteret et stærkt resultat. Vores store erfaring og ekspertise er din sikkerhed for et resultat, der er af højeste kvalitet, så dit gulv får et sundt udseende igen.

Vi kan sørge for et personligt tilbud med udgangspunkt i dine krav og forventninger til et nyt gulv. Vores tilbud er uforpligtende og gratis og omfatter en fordelagtig pris inklusive tre års garanti på din udførte renovering. Hvis du gerne vil vide mere eller har spørgsmål til vores ydelser, kan du altid give os et kald eller sende en mail. Vi ser frem til at høre fra dig.