• +2000 gode kundeanmeldelser
  • 3 års garanti på alt udført arbejde
  • Betaling når arbejdet er godkendt

Gulvafslibning Højbjerg

Skal dit gulv se smukt ud?

I dag er trægulve danskernes foretrukne valg, når det gælder gulvet i boligen. Og vi forstår om nogen, hvorfor det er så populært. Træ kan tilføre rummet noget ekstra – en naturlig varme, en bedre akustik og man kan vælge mellem uendeligt mange forskellige træsorter. Desværre er det umuligt at undgå, at træ med tiden, som følge af dagligt brug, bliver kedeligt og slidt at se på. Det gode ved et trægulv er derimod, at det nemt og relativt billigt kan fornyes med en gulvafslibning.

Vil du være sikker på, at dit gulv kommer til at være holdbart og få det helt rigtige udseende, så det ser sundt ud igen, er du bedst stillet med hjælp fra professionelle folk. GKservice har ekspertisen til at varetage din gulvafslibning i Højbjerg, hvor du vil kun møde erfarne og kompetente gulvslibere.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Grundige eksperter og godt håndværk

Med eksperthjælp fra os er du sikker på at få et resultat, du kan glædes over i mange år. Samtidig er du sikker på at få en professionel og tryg proces, hvor du slipper for bekymringer og uforudsete ekstraomkostninger. Vi arbejder kun med en fast pris fra start til slut, og prisen fastsættes ud fra dine ønsker og gulvets aktuelle tilstand. Du betaler kun, for ydelser du modtager.

Derudover er du sikret flere gode ting ved et samarbejde med os:

  • Professionel vejledning under hele processen
  • Dygtige gulvfolk og professionelle slibemaskiner
  • Større sikkerhed for godt og professionelt håndværk
  • Tre års garanti på det udførte arbejde

Vi stiler efter at levere afslebne gulve, der 100 % i orden. Det betyder, at vi ikke går på kompromis med vores arbejde – derfor er vi et stærkt valg til at sikre dig flot gulvafslibning i Højbjerg.

Vi yder den bedste rådgivning

Hos GKservice er det ikke kun veludført håndværk, der er vores kerneydelse. Vi ved, at mange af vores kunder i hele landet har en begrænset viden om renovering af trægulve og derfor har brug for professionel vejledning. Det ser vi som en af vores vigtige opgaver.

Uanset om du har brug for gulvrenovering i Højbjerg eller Aarhus, så er vi klar til at hjælpe, for vi tilbyder landsdækkende service. Vi rådgiver kunder i hele landet, og oftest er det med spørgsmål, der lyder i retning af disse:

  • Er en gulvafslibning nok med til at gøre mit gulv pænt?
  • Er det nødvendigt at efterbehandle gulvet?
  • Hvilket rengøringsmiddel bør jeg bruge?

 

Få et uforpligtende tilbud

 

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi er stolte af vores arbejde og dygtige til vores fag. Derfor lover vi altid tre års garanti på alle vores udførte ydelser. Hvis du gerne vil vide mere om vores ydelser eller har spørgsmål til nogle af vores behandlinger, kan du altid kontakte os på mail eller telefon.

Hvis du gerne vil modtage et gratis tilbud på din opgave, der omfatter både afslibning og efterbehandling, klarer vi også det. Vi glæder os til at modtage din henvendelse, og sammen finder vi frem til, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med din gulvafslibning i Højbjerg.